1. Ha nem érkezik meg a csomag...

A szállítási idő legfeljebb 10 nap. Ha nem érkezik meg Önhöz a megrendelt és kifizetett csomag, akkor annak két oka lehet. Az egyik lehetséges ok az, hogy nem tudtam beazonosítani az átutalást. Ha Ön nem bankban, hanem postán fizetett, akkor a rendelési azonosítót csak 1 héttel később kapom meg - ha egyáltalán eljut hozzám. Ha pedig elfelejtette feltüntetni az azonosítót, akkor nem tudom beazonosítani, hova kell postáznom a csomagot. Ha 10 napon túl késik a csomag, kérem írja meg, és az átutalási adatok megadásával segítsen a rendelés beazonosításában. A meg nem érkező csomag másik oka az lehet, ha elkeveredett a szállítás közben: ha ez történt volna, akkor szintén írjon emailt és újra elküldöm A metszés gyümölcseit Önnek.

2. Ha külföldről szeretne rendelni...

A külföldről történő átutaláshoz az IBAN és a SWIFT kód megadása is célszerű a bankban (mert akkor sokkal olcsóbb az utalás banki díja).

3. A megrendelés elküldése és visszaigazolás

Vásárlási szándéka esetén töltse ki a Megrendelés menüpont alatt található rubrikákat, majd kattintson a Megrendelés gombra. Ekkor a weboldal egy ablakban visszaigazolja a megadott adatokat. Ha az adatok nem megfelelőek, akkor visszatérhet az adatok megadásához és kiegészítheti, módosíthatja a már megadott adatokat. Ha az adatok megfelelőek, akkor jóváhagyhatja a megrendelést. Ilyenkor a weboldal automatikusan készít egy rendelési azonosítót, amelyet a képernyőn megjelenít, illetve a megrendelés minden adatával együtt e-mailben is visszaigazolást küld a megrendelőnek. A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben kerülhet sor.

4. Fizetés

A kiadvány ára banki átutalással egyenlíthető ki. Az átutaláshoz szükséges adatokat (név, számlaszám) a visszaigazoló e-mail tartalmazza. Az utalás megérkezéséről visszaigazoló e-mailt küld a weboldal, amely tartalmazza a befizetésről kiállított számlát is, elekronikus formátumban. A számla a törvényi előírásoknak megfelelő számviteli bizonylat, amely PDF formátumú és elektronikus aláírást, valamint időbélyegzőt tartalmaz. A fizetés megtörténtekor kerül postázására a kiadvány, a megrendelő által megadott névre és címre.

5. Ár

A metszés gyümölcsei című metszési tanfolyam DVD és kiskönyv ára 2950 Ft.

6. Szállítás

A küldeményeket a Magyar Posta szállítja belföldre és külföldre egyaránt. A postaköltség a metszes.balintgazda.hu oldalon feltüntetett költség, amelyet a fizetéskor kell kiegyenlíteni. A szállítás a megrendelés fizetésétől számított 5 napon belül megtörténik.

5. Ha hibás vagy nem érkezik meg

Kérjük, küldjön értesítést ae-mail címünkre, ha a könyv a kiszállításról (postázásról) való értesítő e-mail megérkezése után 10 nappal sem érkezett meg Önhöz. Ha a DVD vagy a kiskönyv hibás, kérjük jelezze, hogy orvosolhassuk a problémát.

7. Elállás

Ha a szerződésben vállalt kötelezettségünket nem tudjuk teljesíteni, mert a kiadvány nem áll rendelkezésre, kötelesek vagyunk erről Önt tájékoztatni.

8. Elállási jog

A szerződéstől Ön nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Mi kötelesek vagyunk az Ön által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Akiadvány csak eredeti állapotában, hiánytalanul vehető vissza.

Kiadó

New Média Online Bt. (kiadó) és Dr. Bálint György (szerző)
Adószám: 24222493-1-41
Székhely: 1046 Budapest, Kinizsi utca 7. Cégjegyzékszám: 01-06-785718 Statisztikai számjel: 24222493-6311-212-01

Kapcsolat

Bálint András (ügyintézés) Email: metszes.gyumolcsei@gmail.com
© Dr. Bálint György, 2013-2020